Valerian Manzat Vatra copy

Moldova a reușit să intre în Cartea Recordurilor datorită Complexului Vatra. Duminică aici a fost cel mai mare număr de țărani pe metrul pătrat adunați în același loc, în același timp. S-a întâmplat la Festivalul Țărănesc Medieval. Deși Festivalul nu a fost organizat de Nata Albot, acesta a adunat toți țăranii din Chișinău, care au venit să sărbătorească ca oamenii de la țară.

”Am venit în halatul meu de firmă, puteți vedea aici numele meu, este scris pe spatele halatului. Am parcat BMW-ul pe iarbă, așa cum parchează orice țăran din Chișinău. Acum mă duc să-mi fac niște selfiuri cu țărăncele istea și mai văd eu ce fac. Ah, da, era să uit, mi-am luat geanta asta cu bețe din nerjaveikă, dar nu știu la ce folosesc, voi știți?”, a întrebat un cunoscut avocat țăran din Chișinău.

Potrivit organizatorilor, Festivalul Țărănesc Medieval a fost organizat pentru ca țăranii să se simtă bine, în largul lor. Au fost bineveniți în special țăranii care au Porsche și iPhone de aur. Și țărăncile care au vizitat Festivalul s-au îmbrăcat în straie tradiționale țărănești: chiloți, sutieni, pantofi cu kabluk și desigur silicoane. Din păcate unele dintre țărănci au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce și-au spart sânii în curnuții de la marginea festivalului.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Valerian-Manzat-Vatra-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Valerian-Manzat-Vatra-copy.jpgadminMonden
Moldova a reușit să intre în Cartea Recordurilor datorită Complexului Vatra. Duminică aici a fost cel mai mare număr de țărani pe metrul pătrat adunați în același loc, în același timp. S-a întâmplat la Festivalul Țărănesc Medieval. Deși Festivalul nu a fost organizat de Nata Albot, acesta a adunat...

Comentează