roman-mihaes-buhaies-hamaies-porc-taiat-copy

Cel mai obez candidat la funcția de președinte, Hămăieș Buhăieș, a demonstrat de ce este în topula sondajele secrete ale ambasadelor. Acesta a adus un porc viu în platourile Publika ca apoi să îl pârlească și să îl mănânce în direct. Nimic nu a lăsat în urmă. Nici copitele porcului. A ingurgitat tot.

”Eu nu am milă. Mănânc câte o tonă, două, trei la o masă. Un porc mi ți-l jumulesc și îl pap imediat. Cred că v-ați prins de ce l-am adus pe porc aici, la dumneavoastră. Porcul este simbolul lui Dodon. Așa o să-l mănânc și pe Dodon la alegeri, cu copițele cu tot. Voi fi cel mai bun președinte din toți. Dacă mă votați pe mine, nu o să mă joc cu opoziția, așa cum face excelența sa, iluminăția sa, marele cneaz Vlad Plahotniuc. Pur și simplu, o să-i mănânc pe toți”, a râgâit imensul Hămăieș Buhăieș.

Din păcate, demonstrația de forțe a candidatului Hămăieș Buhăieș nu a trecut fără incidente. Din greșeală, acesta a mâncat și borsetka uitată de Vlad Plahotniuc la Publika. O expediție formată din Costea Țuțu și Liuda Ghimpu a fost trimisă în stomacul lui Hămăieș Buhăieș să caute borsetka. Ceea ce e trist, pentru că este puțin probabil ca cei doi să se mai întoarcă vreodată de acolo.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Roman-Mihaes-Buhaies-Hamaies-Porc-taiat-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Roman-Mihaes-Buhaies-Hamaies-Porc-taiat-copy-300x300.jpgadminMonden
  Cel mai obez candidat la funcția de președinte, Hămăieș Buhăieș, a demonstrat de ce este în topula sondajele secrete ale ambasadelor. Acesta a adus un porc viu în platourile Publika ca apoi să îl pârlească și să îl mănânce în direct. Nimic nu a lăsat în urmă. Nici copitele...

Comentează