Moldova a devenit în sfârșit prima la ceva. Cântărețul moldovean Igor Cuciuc a fost de curând declarat omul cu cei mai mulți cumătri din lume. Reprezentanții Cărții Recordurilor Guinness Beer l-au vizitat pe cântăreț vineri, pe 31 septembrie și i-au numărat pe toți cumătrii acestuia.

”Noi pur și simplu am afighit când am văzut câți cumătri are Igor Cuciuc. Pesnea lui despre 99 de cumătri este nimic față de numărul adevărat. Igor Cuciuc ne-a spus că are 99.999.999. Cum a reușit să strângă atâția? Păi, simplu, a fost la o nuntă în China și și-a făcut 99.999.900 de cumătri, că 99 avea deja în Moldova. Pentru că are atât de mulți cumătri, i-am dat medalia pentru cel mai cumătros om de pe fața pământului”, a declarat Leonea Iaibu, managerul general al Cărții Recordurilor Guinness Beer.

Igor Cuciuc susține că nu este simplu să aibă atât de mulți cumătri. În fiecare zi trebuie să trimită câteva mii de felicitări pentru ziua de naștere, iar la ziua sa de naștere nu știe unde să-i invite pe toți cumătrii săi. Așa că are de gând să închirieze pentru o săptămână aeroportul din Chișinău și să întindă mesele pe pista aeroportului. Cântărețul susține că cu această ocazie a inventat și un nou proverb: ”ne imei sto lei, a imei 99.999.999 cumătri!”

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/09/Igor-Cuciuc-Cumatri-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/09/Igor-Cuciuc-Cumatri-copy-300x300.jpgadminMonden
Moldova a devenit în sfârșit prima la ceva. Cântărețul moldovean Igor Cuciuc a fost de curând declarat omul cu cei mai mulți cumătri din lume. Reprezentanții Cărții Recordurilor Guinness Beer l-au vizitat pe cântăreț vineri, pe 31 septembrie și i-au numărat pe toți cumătrii acestuia. ”Noi pur și simplu am...

Comentează