Dorin Chirtoaca ghereta copy

Reprezentanții cărții recordurilor au venit în Moldova pentru a fi martorii unui record nemaiîntâlnit. Dorin Chirtoacă a demonstrat că poate să facă imposibilul. În prezenta Consiliului Municipal, edilul a inaugurat o gheretă omagială. Mai exact, este ghereta cu numărul un milion din Chișinău.

”Le mulțumesc tuturor cetățenilor capitalei, pentru că datorită lor am ajuns la această reușită. Doar capitala Indiei a reușit până acum să aibă un milion de gherete. Îi mulțumesc mamei, tatălui, unchiului și logodnicei mele. Ei m-au susținut tot timpul și mi-au spus că ai să reușești, trebuie să poți, mai avem nevoie de gherete. Pentru ei m-a străduit, pentru rudele mele, membrii de partid și mai mulți prieteni”, a declarat plin de emoții, din fața guvernului, Dorin Chirtoacă.

Ghereta cu numărul un milion a fost instalată chiar în fața Guvernului. Pentru asta patronul Partidului Liberal și-a sacrificat piatra pe care a pus-o aici cu câțiva ani în urmă. ”Eu am pus piatra ca să-mi ocup locul pentru gheretă. Piu-piu. Nepotul mi-a tot promis o gheretă frumoasă, iată că mi-a ajuns rândul să am și eu ghereta mea, la bătrânețe. Bonjur, maman”, a spus, printre lacrimi, Mihai Ghimpu.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Dorin-Chirtoaca-ghereta-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Dorin-Chirtoaca-ghereta-copy-300x300.jpgadminSocial
Reprezentanții cărții recordurilor au venit în Moldova pentru a fi martorii unui record nemaiîntâlnit. Dorin Chirtoacă a demonstrat că poate să facă imposibilul. În prezenta Consiliului Municipal, edilul a inaugurat o gheretă omagială. Mai exact, este ghereta cu numărul un milion din Chișinău. ”Le mulțumesc tuturor cetățenilor capitalei, pentru că...

Comentează