În sfârșit Republica Moldova se poate lăuda că are cel mai rapid om de pe fața pământului. Este vorba chiar de prezikul Moldovei, Igari Dadon. Acesta a reușit să alerge cu 69 de km pe ceasă întrecând astfel viteza celui mai rapid atlet, Usain Bolt. Igari Dadon a avut și o motivație pe măsură.

”Chiar dacă cântăresc 169 de kilograme încă reușesc să mă mișc ca un mistreț. Usain Bolt al vostru nu a văzut viteză adevărată. Oricând pot repeta 69 de km pe oră. Îi dedic recordul meu celui mai frumos, bun și nemaipomenit stăpân al meu. Nu, nu este vorba de Vlad Plahotniuc, ci Vladimir Voronin. Doar datorită lui am reușit să ating acest record nemaivăzut pentru un om atât de gras”, a declarat prezikul Igor Dodon.

Potrivit martorilor, Igor Dodon a început să alerge foarte repede doar în momentul în care Putin l-a anunțat că are nevoie de el ca să-i spele bucile și pantofii. În aceste condiții, Usain Bolt nu ar avea nicio șansă să-l depășească. Singurul care ar putea alerga mai repede este prezentatorul de la Publika WC, Cristian Tabără dacă l-ar chema la fel Vlad Plahotniuc.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/09/Igor-Dodon-Gras-alearga-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/09/Igor-Dodon-Gras-alearga-copy-300x300.jpgadminInternațional
În sfârșit Republica Moldova se poate lăuda că are cel mai rapid om de pe fața pământului. Este vorba chiar de prezikul Moldovei, Igari Dadon. Acesta a reușit să alerge cu 69 de km pe ceasă întrecând astfel viteza celui mai rapid atlet, Usain Bolt. Igari Dadon a avut...

Comentează