USM record de elevi copy

Fără să-și fi propus acest lucru, USM a scris o nouă filă în istoria învățământului moldovenesc. Potrivit unor documente secrete ale ministerului Educației, numărul studenților care au venit astăzi la cursuri a fost de 10. Vorbim despre o prezență record istorică pentru o universitate din Moldova, se arată în document.

”De regulă, studenții noștri stau ori pe la Eli Pili, ori merg la McDonalds, ori pur și simplu caută un bar prin apropierea căminului. Avem 3856 de studenți, din aceștia nimeni nu dă pe la Universitate. Așa că atunci când a venit controlul de la ministerul Educației ne-am speriat. Când colo, au descoperit în sediul Universității tocmai 10 studenți. Înainte nu era niciunul, bătea vântul”, spune rectorul USM, Gheorghe Ciocanu.

Cei zece studenți au fost deja premiați cu diplome de absolvire și au fost ridicați în rang de doctor năuc. Celelalte universități susțin însă că acest control a fost măsluit. Potrivit rectorilor din alte universități moldovenești, studenții erau de fapt profesorii foarte în vârsta de la USM, care nu mai găseau drumul spre casă pentru că pur și simplu se rătăciseră.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/USM-record-de-elevi-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/USM-record-de-elevi-copy-300x300.jpgadminSocial
Fără să-și fi propus acest lucru, USM a scris o nouă filă în istoria învățământului moldovenesc. Potrivit unor documente secrete ale ministerului Educației, numărul studenților care au venit astăzi la cursuri a fost de 10. Vorbim despre o prezență record istorică pentru o universitate din Moldova, se arată în document. ”De regulă,...

Comentează