Dacă Igor Dodon a stat 69 de ore și l-a așteptat în anticameră pe Putin, Plahotniuc s-a dovedit a fi mai răbdător. Coordonatorul Moldovei a reușit să-l aștepte pe Donald Trump 6 zile cât a stat în America. Potrivit presei americane, Plahotniuc a fost extrem de discret și a așteptat fără să spună nimic. Până într-un final un chelner a avut milă de Plaha și l-a întrebat pe cine așteaptă de atâtea zile în McDonald’s, a anunțat ziarul american Times New Roman.

Nedumerit, Vlad Plahotniuc l-a anunțat că îl așteaptă pe proprietarului McDonald’s, adică pe Donald Trump. Chelnerul a ahooyt, dar l-a lăsat să mai aștepte. Poate Donald trece pe la McDonalds. Din păcate, nu a fost să fie, iar Vlad Plahotniuc nu s-a întâlnit cu Donald Trump.

În schimb, presa de partid din Moldova a anunțat că Vlad Plahotniuc a avut întâlniri fructuoase cu o serie de lideri americani. De pildă, Plaha s-a întâlnit cu Bagamiashpoola Footyodeaich, liderul americanilor de culoare din McDonald’s-ul în care a intrat.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/12/Vlad-Plahotniuc-McDonald-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/12/Vlad-Plahotniuc-McDonald-copy-300x300.jpgadminSocial
Dacă Igor Dodon a stat 69 de ore și l-a așteptat în anticameră pe Putin, Plahotniuc s-a dovedit a fi mai răbdător. Coordonatorul Moldovei a reușit să-l aștepte pe Donald Trump 6 zile cât a stat în America. Potrivit presei americane, Plahotniuc a fost extrem de discret și a...

Comentează