Când credeam că deputații nu știu nimic altceva decât să fure, iată că se întâmplă și lucruri frumoase în parlamentul nostru iubit. Protagonistul acestei întâmplări demne de Cartea Recordurilor este nimeni altul decât caratistul Costea Țuțu. Acesta a anunțat de la tribuna Parlamentului că a reușit să termine de citit prima carte din viața sa.

”Bleaha muha, pațani, ahreneiu ce lomkă am avut până acum că nu reușisem și eu să ajung la 30 de ani fără să fi terminat de citit o carte. A fost și greu, pentru că eram ori la trenrovkă, ori la abed. Când să mai stai să citești? În plus, eu citesc încă pe litere, ceea ce este un efort intelectual uriaș pentru mine. Așadar, în 20 de ani am reușit să citesc Punguța cu doi bani, o carte extrem de groasă și complicată”, a declarat Costea Țuțu.

Pentru că este dobă de carte, de punguțe și de doi bani, Vlad Plahotniuc intenționează să-l pună pe Țuțu ministru al finanțelor. Deputatul a refuzat însă. Și asta deoarece s-a apucat să citească o altă mare capodoperă, o crimă într-un sat de munte, care se numește ”Capra cu trei iezi”. Dacă va termina această carte în următorii 20 ani, Țuțu poate ajunge ministrul Justiției.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/02/Constantin-Tutu-clasa-1.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/02/Constantin-Tutu-clasa-1-300x300.jpgadminPolitic
Când credeam că deputații nu știu nimic altceva decât să fure, iată că se întâmplă și lucruri frumoase în parlamentul nostru iubit. Protagonistul acestei întâmplări demne de Cartea Recordurilor este nimeni altul decât caratistul Costea Țuțu. Acesta a anunțat de la tribuna Parlamentului că a reușit să termine de...

Comentează