Operațiune de succes pentru Serviciul de Informații și Securitate din Moldova. Spionii noștri au reușit să întreprindă una dintre cele mai tari acțiuni din ultimii 20 de ani. Numele operațiunii a fost ”Răzbunarea Amară”. Potrivit directorului SIS, tatăl lui Dan Bălan, 12 angajații SIS sub acoperire au reușit să scoată din priză aparatul de cafea pe care îl folosește de fiecare dată când trece prin Aeroportul din Chișinău Evgheni Șevciuk.

”Nu este o operațiune minoră, cum ar putea să pară la prima vedere. Este mai mult decât un aparat de cafea. Este un simbol. Președintele Transnistriei bea de fiecare dată cafea de acolo. Când a venit și a văzut că nu mai are cafea a fost supărat. Din punct de vedere psihologic, l-am ras”, a declarat Mihai Bălan, tatăl lui Dan Bălan și director al SIS.

Psihologii moldoveni i-au făcut portretul psihologic lui Șevciuk care, imediat după incidentul cu aparatul său preferat de cafea, a început să tremure de nervi. Asta în condițiile în care urma să se întâlnească la Moscova cu Vladimir Putin. Nicolae Timofti abia așteaptă să-i decoreze pe temerarii spioni moldoveni. În afară de medalii, aceștia vor primi și acțiuni la Banca de Economii.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Evgheni-Sevciuk-Cafea-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Evgheni-Sevciuk-Cafea-copy-150x150.jpgadminPolitic
Operațiune de succes pentru Serviciul de Informații și Securitate din Moldova. Spionii noștri au reușit să întreprindă una dintre cele mai tari acțiuni din ultimii 20 de ani. Numele operațiunii a fost ”Răzbunarea Amară”. Potrivit directorului SIS, tatăl lui Dan Bălan, 12 angajații SIS sub acoperire au reușit să...

Comentează