Vlad-Plahotniuc-pupat-in-fund-de-Marian-Lupu-copy-300x210

Continuă clonarea în politica de la Chișinău. După ce Partidul Democrat a clonat Platforma DA, aceasta formațiune a contraatacat. DA a reușit un experiment inedit și l-a clonat pe Vlad Plahotniuc. Minunea tehnologică s-a produs cu ajutorul oamenilor de știință moldoveni de la Academia de Vin și Teatru Radiofonic.

”A fost un experiment reușit pentru că un savant s-a îmbătat mai tare și a avut o idee geniala. A luat o bucată de ADN de la un politician, o bucată de la un hoț, o altă bucată de ADN a fost furată de la un psihopat, iar a treia de la un dictator african. Le-a pus pe toate într-o bucată de carne de porc și a băgat-o în mașina de clonat. A doua zi dimineață nu ne-a venit să credem, Vlad Plahotniuc. Era clona lui Vlad Plahotniuc”, a declarat omul de științe psihotrollice, Mișa Ghimpler.

Potrivit oamenilor de știință, clona lui Vlad Plahotniuc a anunțat că a creat și un partid. Acesta se numește Partidul Derimocrat, iar Marian Pulu l-a pupat deja din greșeală în fund.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/01/Vlad-Plahotniuc-pupat-in-fund-de-Marian-Lupu-copy-300x210.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/01/Vlad-Plahotniuc-pupat-in-fund-de-Marian-Lupu-copy-300x210-300x210.jpgadminPolitic
Continuă clonarea în politica de la Chișinău. După ce Partidul Democrat a clonat Platforma DA, aceasta formațiune a contraatacat. DA a reușit un experiment inedit și l-a clonat pe Vlad Plahotniuc. Minunea tehnologică s-a produs cu ajutorul oamenilor de știință moldoveni de la Academia de Vin și Teatru Radiofonic. ”A...

Comentează