Cea mai apreciată festivaloagă din Moldova, Nata Albot, este la cuțite cu Sofia Rotaru, cunoscută cântăreață din Ucraina, pentru că a preluat ilegal Lavanda în scopuri comerciale. Potrivit interpretei, Lavanda sau Levănțica este marcă comercială înregistrată și nu poate fi folosită de cineva pentru a trage foloase materiale.

“Adună bani pe spatele meu. După ce am cântat zeci de ani despre Lavanda, vine ea și pune taxe de intrare de 500 de lei la festivalurile ei. Mi se pare nedrept”, se plânge Sofia Rotaru.

Se pare că nu se va ajunge la un proces, pentru că festivaloaga Nata Albot a declarat, pentru moldovești.info, că renunță la festivalul Levănțicii. “Nu stau eu într-un singur festival. Am atâtea festivale de făcut. Festivalul popușoiului, festivalul lucernei, festivalul fasolei, festivalul caviarului ca să nu poată intra toți săracii”, spune Nata Albot.

Potrivit festivăloagăi, pentru că există atâția proști pe facebook, următoarele festivaluri vor fi chiar mai scumpe. De la 100 de euro în sus, biletul.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Sofia-Rotaru-Lavanda-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Sofia-Rotaru-Lavanda-copy.jpgadminMonden
Cea mai apreciată festivaloagă din Moldova, Nata Albot, este la cuțite cu Sofia Rotaru, cunoscută cântăreață din Ucraina, pentru că a preluat ilegal Lavanda în scopuri comerciale. Potrivit interpretei, Lavanda sau Levănțica este marcă comercială înregistrată și nu poate fi folosită de cineva pentru a trage foloase materiale. 'Adună bani...

Comentează