Angela Arama copy

Pentru că protestul de astăzi, din centrul Chișinăului a fost unul plictisitor și niciunul dintre liderii Platformei DA nu a urcat în copaci, Angela Aramă l-a chemat pe fostul prieten al lui Vladimir Voronin să facă parte din platforma DA.

“Iura are experiență cu protestele. Știe să capete ce vrea. Și de ce să mă ascund după deget, este prietenul meu din copilărie. Când era mititel tare bine păștea oile. Ducea turma unde voia el, toate oile se luau după Roșca când începea să le vorbească despre iarba verde de peste deal, chiar dacă peste deal era o miriște arsă. Spre deosebire de el, proștii de azi din DA sunt niște copii”, povestește cu înflăcărare fosta membră a PPCD, Angela Aramă.

Aceasta spune că din fondurile modeste donate de frații Țopa, Iurie Roșca a fost supus unor operații plastice, ca să nu fie bătut de oamenii adunați la proteste pentru greșelile din tinerețea sa.

“Acum Iurie Roșca nu mai poartă barbă. Nu mai urlă ca un nebun, este liniștit și nu se mai numește Iurie Roșca, ci Andrei Năstase. Sună mai puțin scandalos, nu? A fost ideea mea”, se laudă Angela Aramă, fosta fruntașă din PPCD.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Angela-Arama-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Angela-Arama-copy-300x300.jpgadminPolitic
Pentru că protestul de astăzi, din centrul Chișinăului a fost unul plictisitor și niciunul dintre liderii Platformei DA nu a urcat în copaci, Angela Aramă l-a chemat pe fostul prieten al lui Vladimir Voronin să facă parte din platforma DA. 'Iura are experiență cu protestele. Știe să capete ce vrea....

Comentează