Un grup de hackeri moldoveni, cunoscut sub numele de Immense Dick, au spart serverele Guvernului Republicii Moldova și au sustras celebrul raport Kroll. Din păcate, însă, raportul nu reușește să răspundă clar la întrebarea: cine a furat 1 miliard de euro din băncile moldovenești? În schimb, raportul Kroll conține mai multe lucruri ciudate. De exemplu, ca să pară mai gros, cineva a pus acolo desenele făcute de copii din școala numărul 3, de lângă Banca Națională.

Mai mult, pe o jumătate de raport, cineva a inserat romanul ”Crimă și pedeapsă” în engleză. Apoi, în loc să se treacă la lucruri concrete, raportul povestește: ce culoare are șosetele premierului Gaburici; de câte ori s-a îmbătat Vladimir Voronin anul trecut; câte amante are Mihai Ghimpu în partid; câte telefoane de aur are Vlad Plahotniuc; de câte ori a înșelat-o Vlad Filat pe Angela Gonța; unde se află școala pe care a absolvit-o Chiril Gaburici?

Totuși, la final, raportul Kroll face o destăinuire ciudată. Acesta susține că știe cine au furat banii. Sunt doi, iar numele lor de familie încep cu literele P și F. Specialiștii care au citit cu sufletul la gură raportul susțin că nu au nevoie de informații absurde, inadecvate și mai ales obscene. Aceștia se plâng de faptul că deși toată lumea i-a văzut pe P și F ieșind cu sacii de bani din bănci, nimeni nu vrea să mărturisească asta.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Raportul-Kroll-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Raportul-Kroll-copy-150x150.jpgadminFinanțe
Un grup de hackeri moldoveni, cunoscut sub numele de Immense Dick, au spart serverele Guvernului Republicii Moldova și au sustras celebrul raport Kroll. Din păcate, însă, raportul nu reușește să răspundă clar la întrebarea: cine a furat 1 miliard de euro din băncile moldovenești? În schimb, raportul Kroll conține...

Comentează