Gender Doc, organizație care militează pentru respectarea drepturilor homosexualilor și lesbienelor în Moldova, susține că persoanele gay au pătruns în toate straturile societății. Din păcate, oamenilor cu orientare sexuală diferită se ascund chiar dacă sunt persoane importante, cu foarte mulți bani. Raportul făcut public ieri, de Ziua Națională a Homosexualului Moldovean, cuprinde cifre extrem de interesante.

”După câteva anale făcute în Parlament am descoperit foarte repede câți homosexuali există pe acolo. În popor politicienilor homosexuali li se mai spune și pidarași. Ei bine, în Parlamentul Moldovei sunt 54 de pidarași. Puteți să vă dați seama cine sunt ei, chiar dacă nu recunosc oficial că sunt pidari. Atenție, mulți sunt pidarași fără să fie gay”, a declarat Conchita Wurst, președintele de onoare al Gender Doc Moldova.

Potrivit raportului, pidarași sunt în toate partidele din Parlament, fie că e vorba de socialiști, democrați, liberal democrați, liberali sau chiar comuniști. Același raport arată că 15 la sută din populația Moldovei este de orientare homosexuală. Asta se întâmplă din cauza beției, dar și din cauză că mulți bărbați au rămas singuri după ce nevestele lor au plecat la muncă în Uniunea Europeană.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Parlamentari-gay-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Parlamentari-gay-copy-150x150.jpgadminSocial
Gender Doc, organizație care militează pentru respectarea drepturilor homosexualilor și lesbienelor în Moldova, susține că persoanele gay au pătruns în toate straturile societății. Din păcate, oamenilor cu orientare sexuală diferită se ascund chiar dacă sunt persoane importante, cu foarte mulți bani. Raportul făcut public ieri, de Ziua Națională a...

Comentează