În sfârșit se face lumină în ceea ce privește orientarea deputaților din Moldova. Gender Document publică cu ocazia Zilei Naționale a Homosexualului Moldovan un raport incendiar care arată că în Moldova există homosexuali, dar există și pidaraji. Potrivit documentului, cei mai pulți pidaraji se gasesc în politică, dar mai ales în Parlament.

”Atenție, să nu confundați. Una este să fii un homosexual care iubește o persoană de același sex și alta este să fii piradaz. Homosexualitatea nu are nicio legătură cu pidarajii din Parlament. Și știți de ce? Pentru că un homosexual iubește o persoană de același sex, pe când pidarajii din Parlament foot poporul sărac și amărât. Dacă tu furi banii de la moldovenii sărăciți, asta înseamnă că ești pidaraz concenâi”, a declarat președintele homosexualilor moldoveni, Leonea Iaibu.

Atenție, deputații sunt pidaraji fără să fie gay. Potrivit medicilor psihiatri, mulți deputați s-au transformat în pidaraji de la prea multă pupătură a unui anume cur care arde. Numărul pidarajilor din Parlament ar fi cică de 100, dar nimeni nu știe, deocamdată, cine este deputatul nepidaraz.

De altfel, Gendero Document arată că pidari există și în rândul bleagherilor care scriu la comandă politică, în rândul jurnaliuștelor, în rândul anal-iștilor. Cu alte cuvinte, moldovenii trebuie să fie toleranți față de homosexuali, dar să nu-i tolereze pe pidaraji.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/05/Parlament-Homosexuali.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/05/Parlament-Homosexuali-300x210.jpgadminSocial
În sfârșit se face lumină în ceea ce privește orientarea deputaților din Moldova. Gender Document publică cu ocazia Zilei Naționale a Homosexualului Moldovan un raport incendiar care arată că în Moldova există homosexuali, dar există și pidaraji. Potrivit documentului, cei mai pulți pidaraji se gasesc în politică, dar mai...

Comentează