Parlamentari-gay-copy-300x210

Organizațiile care militează pentru respectarea drepturilor homosexualilor și lesbienelor în Moldova susțin că persoanele gay au pătruns în toate straturile societății. Din păcate, oamenii cu orientare sexuală diferită se ascund, chiar dacă sunt persoane importante, cu foarte mulți bani. Raportul făcut public de Ziua Națională a Homosexualului Moldovean cuprinde cifre extrem de interesante chiar și despre Parlamentul de la Chișinău.

”După câteva anale făcute în Parlament am descoperit foarte repede câți homosexuali există pe acolo. În popor politicienilor homosexuali li se mai spune și pid**ji. Ei bine, în Parlamentul Moldovei sunt 69 de pid**ji. Puteți să vă dați seama cine sunt ei, chiar dacă nu recunosc oficial că sunt pid**ri. Atenție, mulți sunt pid**ji fără să fie gay”, a declarat Conchita Wurst, președintele de onoare al Asociației Homosexualilor din Moldova.

Potrivit raportului, pid**ji sunt în toate partidele din Parlament, fie că e vorba de socialiști, democrați, liberal democrați, liberali sau chiar comuniști. Același raport arată că o mare parte din populația Moldovei este de orientare homosexuală. Asta se întâmplă pentru că nu au nicio problemă să le-o tragă oligarhii, politicienii, hoții de la putere.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/05/Parlamentari-gay-copy-300x210.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/05/Parlamentari-gay-copy-300x210-300x210.jpgadminPolitic
Organizațiile care militează pentru respectarea drepturilor homosexualilor și lesbienelor în Moldova susțin că persoanele gay au pătruns în toate straturile societății. Din păcate, oamenii cu orientare sexuală diferită se ascund, chiar dacă sunt persoane importante, cu foarte mulți bani. Raportul făcut public de Ziua Națională a Homosexualului Moldovean cuprinde...

Comentează