Angela Gonta Președinte copy

PLDM a decis, Angela Gonța va participa la alegerile prezidențiale din partea sa. Motivul este simplu. După arestarea patronului PLDM toți deputații și membrii au fost cumpărați de patronul PD. Așa că PLDM nu are în acest moment nici măcar un membru. De fapt, singurul membru al PLDM este la închisoare.

”În mod normal eu ar trebui să-mi înaintez candidatura. Dar din închisoare nu cred că pot să fac o campanie prea eficientă. Nu pot merge la întâlnirile cu alegătorii, dar să-i chem aici, la pușcărie, mi-e nu știu cum… oarecum. Și nu cred că vor dori foarte mult să vadă închisoarea pe dinăuntru. Lumea o știe pe Angela, așa că poate o votează”, a scris Vlad Filat pe facebook.

În replică, Vlad Plahotniuc a scris pe facebook celebrul său: PLA-HA-HA! Rămâne de văzut dacă Angela Gonța are 40 de ani ca să participe la campania electorală. Deocamdată, ca orice soție de deputat, aceasta a refuzat să-și anunțe vârsta și s-a supărat pe soțul său.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/03/Angela-Gonta-Președinte-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/03/Angela-Gonta-Președinte-copy-300x300.jpgadminPolitic
PLDM a decis, Angela Gonța va participa la alegerile prezidențiale din partea sa. Motivul este simplu. După arestarea patronului PLDM toți deputații și membrii au fost cumpărați de patronul PD. Așa că PLDM nu are în acest moment nici măcar un membru. De fapt, singurul membru al PLDM este la...

Comentează