Raionul Ciocana din Chișinău este de câteva zile oficial o zonă sinistrată. Acest raion a fost izolat de lumea civilizată, adică de centrul Chișinăului și Piața Centrală. Motivul este simplu: drumarii nu au curățat drumurile așa că ciocănenii nu mai pot ieși în oraș.

”Noroc că mai scrie lumea pe facebook și aflăm ce se întâmplă în Raionul Ciocana. Nu știm când o să deszăpezim drumul spre Ciocana, dar sperăm să se topească mai repede zăpada. Altfel ciocănenii vor fi sinistarați până la primăvară. Sunt mai înapoiați și nu au prea multă tehnică să iasă singuri din nămeți”, a declarat șeful Exdrupohui, Leonea Iaibu.

În acest moment un singur angajat face o cărare spre Ciocana, dar nimeni nu știe dacă va termina până la primăvară de curățat drumul. Pe de altă parte, politicienii se tem că aflându-se separați de Moldova, ciocănenii vor vrea să-și facă republică Parlamentară la ei în raion și își vor alege propriul Dodon.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/01/Rutiera-Zapada-Ciocana.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/01/Rutiera-Zapada-Ciocana-300x300.jpgadminSocial
Raionul Ciocana din Chișinău este de câteva zile oficial o zonă sinistrată. Acest raion a fost izolat de lumea civilizată, adică de centrul Chișinăului și Piața Centrală. Motivul este simplu: drumarii nu au curățat drumurile așa că ciocănenii nu mai pot ieși în oraș. ”Noroc că mai scrie lumea pe...

Comentează