Zapada rutiera nameiet copy

Raionul Ciocana din Chișinău este de câteva zile oficial o zonă sinistrată. Acest raion a fost izolat de lumea civilizată, adică de centrul Chișinăului. Motivul, drumarii nu au curățat drumurile așa că ciocănenii nu mai pot ieși în oraș.

”Noroc că mai scrie lumea pe facebook și aflăm ce se întâmplă în Raionul Ciocana. Nu știm când o să deszăpezim drumul spre Ciocana, dar sperăm să se topească mai repede zăpada. Altfel ciocănenii vor fi sinistarați până la primăvară. Sunt mai înapoiați și nu au prea multă tehnică să iasă singuri din nămeți”, a declarat șeful Exdrupohui, Vasile Tupoiu.

În acest moment un singur angajat face o cărare spre Ciocana, dar nimeni nu știe dacă va termina până la primăvară de curățat drumul. Politicienii moldoveni se tem că aflându-se departe de Moldova, ciocănenii vor vrea să-și facă republică Parlamentară la ei în raion.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/01/Zapada-rutiera-nameiet-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/01/Zapada-rutiera-nameiet-copy-300x300.jpgadminSocial
Raionul Ciocana din Chișinău este de câteva zile oficial o zonă sinistrată. Acest raion a fost izolat de lumea civilizată, adică de centrul Chișinăului. Motivul, drumarii nu au curățat drumurile așa că ciocănenii nu mai pot ieși în oraș. ”Noroc că mai scrie lumea pe facebook și aflăm ce se...

Comentează