Radu Albot Festival copy

Scandal uriaș în familia Albot. Fratele mai mic al Natei Albot este extrem de supărat pe sora sa pentru că această nu a organizat niciun fel de festival în cinstea sa. Radu Albot a scris pe pagina sa de odnoklassniki un comentariu în care o vorbește de rău pe Nata, cea mai cunoscută festivăloagă din Republica Moldova.

”Eu am ajutat-o pe Nata să se mute în Canada, i-am cărat cutiile, că are soț minor și îi vine greu cu atâția copii. M-am gândit că poate va organiza vreun festival despre mine, mai ales că am câștigat atâtea turnee. Nimic. Nu a făcut niciun festival în cinstea mea. Pe Nata o știe o Moldovă întreagă, pe mine nimeni. Vreau și eu să fiu celebru. La Drive nu mă lasă să intru, că nu mă recunosc paznicii”, a scris Radu Albot, fratele necunoscut al celebrei festivăloage, Nata Albot.

Din investigațiile redactorilor moldovesti.info, Radu Albot ar fi un sportiv din Moldova, care joacă un sport ciudat numit tenis. Acest sport este ca fotbalul, numai că mingea este mai mică, iar sportivii, numiți tenismeni, se pare că au o regulă aiurea, nu trebuie să nimerească în poartă, ci să dea peste ea.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Radu-Albot-Festival-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Radu-Albot-Festival-copy-300x300.jpgadminMonden
Scandal uriaș în familia Albot. Fratele mai mic al Natei Albot este extrem de supărat pe sora sa pentru că această nu a organizat niciun fel de festival în cinstea sa. Radu Albot a scris pe pagina sa de odnoklassniki un comentariu în care o vorbește de rău pe...

Comentează