În sfârșit i se îndeplinește visul lui Dodon. Acesta a primit o veste bună și își pregătește cu ardoare buzele, ca să le folosească din greu. Nu de alta, dar chiar Vladimir Putin a anunțat că o să-i facă o vizită. Președintele rus vine în Moldova pentru a întoarce cele o mie de vizite pe care Dodon le-a făcut la Moscova.

”Iaca, și să vă zic. Dodon aista a vostru a tot venit la mine la Moscova până m-am plictisit de el. Dacă l-aș lăsa, ar veni cu avionul în fiecare zi. L-am întrebat, băi, Gand… Scuze! Băi, Dodoane, tu altă treabă nu ai în Moldova, le-ai promis ceva la oamenii aceia, nu vrei să-ți îndeplinești promisiunile electorale, că nu te mai votează altfel. Nu înțelegea, stătea ca un pudel la ușa mea și cum nu eram atent, hop și sărea să mă pupe pe bucă. M-am săturat să mă viziteze Dodon la Moscova, vreau să văd în ce coștireață stă”, a declarat președintele Rusiei, Vladimir Vladimorovici.

Dodon este atât de bucuros, că de două zile guiță de fericire. A dat o raită pe la scăldat în halatul de prezik, pe urmă s-a mai dus în Gayropa să vadă cât de rău trăiesc europenii și a mai alergat în castium spartivnîi 20 de centimetri. Dodon nu are nicio problemă cu coordonatorul Republicii Moldova, care este de acord ca țara sa să fie vizitată de Putin. Singura problemă este unde îi ascunde pe cei 30 de mii de sirieni să nu-i vadă președintele rus?

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/11/Igor-Dodon-Pupa-mana-lui-Putin-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/11/Igor-Dodon-Pupa-mana-lui-Putin-copy-300x300.jpgadminInternațional
În sfârșit i se îndeplinește visul lui Dodon. Acesta a primit o veste bună și își pregătește cu ardoare buzele, ca să le folosească din greu. Nu de alta, dar chiar Vladimir Putin a anunțat că o să-i facă o vizită. Președintele rus vine în Moldova pentru a întoarce...

Comentează