Vladimir Putin taran moldovan copy

În sfârșit! Vladimir Putin rupe tăcerea și explică de ce nu vrea să atace Moldova. Președintelui rus îi este milă de moldoveni și nu vrea să le provoace daune materiale sau sufletești. Motivul acestei afecțiuni este că Vladimir Putin se trage din Republica Moldova, tatăl său fiind din Chișinău.

”Tatăl meu, Ion Putină, era din Chișinău. Deci, moldovean get-beget. În copilăria sa a fost luat de ruși și dus în Siberia, unde a cunoscut-o pe mama mea, Efrosinia. Am amintiri foarte frumoase despre Moldova. Tatăl meu a iubit foarte mult Chișinăul, dar rușii nu i-au dat voie să se întoarcă acolo. Țin minte că povestea despre vinul din Cricova, despre aleea pietonală din Chișinău, despre poeziile lui Grigore Vieru. M-a învățat și niște cuvinte: dibil, mâna Moscovei, harta României Mari, Colonița, bulbuci. Nu știu ce înseamnă, dar sună frumos”, a declarat Vladimir Putin într-un interviu pentru moldovești.info.

Vladimir Putin susține că nimeni nu cunoaște informația asta secretă și nici nu vrea să o facă publică. Liderul de la Kremlin știe însă că toată lumea este surprinsă că Rusia a atacat toate țările din jurul său și doar Moldova a rămas neatinsă. Președintele rus promite că atâta timp cât va sta el la Kremlin, nimeni până la moartea sa nu se va atinge de moldoveni.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/02/Vladimir-Putin-taran-moldovan-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/02/Vladimir-Putin-taran-moldovan-copy-300x300.jpgadminInternațional
În sfârșit! Vladimir Putin rupe tăcerea și explică de ce nu vrea să atace Moldova. Președintelui rus îi este milă de moldoveni și nu vrea să le provoace daune materiale sau sufletești. Motivul acestei afecțiuni este că Vladimir Putin se trage din Republica Moldova, tatăl său fiind din Chișinău. ”Tatăl...

Comentează