Vladimir Putin amână invazia în Republica Moldova. Țarul de la Kremlin a declarat în conferința de presă, organizată recent că momentan este prea ocupat cu războiul din Ucraina.

”Nu pot acum să cotropesc și Republica Moldova așa cum am promis, că am de condus oștile pe la Donbas, Mariupol, Donețk și alte teritorii importante rusești, dar promit că până la toamnă ajung neapărat să cuceresc și Chișinăul. Pentru că Besarabia este și a fost a Rusiei. Acolo sunt 95 la sută vorbitori de limbă rusă”, a declarat Vladimir Putin.

Potrivit lui Vladimir Vladimirovici Putin, oligarhii de la Chișinău i-au jurat toți ca unul deja credință și supunere.

”Sunt băieții mei acolo. Igorca, Vladik Plahotniuc, Vladik Filat, Ilancic. Băieți buni, am vorbit cu ei, mă așteaptă prin noiembrie. Valodea Varonin m-a sunat să mă invite să vin să cuceresc Moldova, dar eu sunt supărat pe el și nu i-am răspuns”, a menționat Vladimir Putin.

Potrivit țarului Putin, oligarhii moldoveni i-au trimis deja la Moscova un miliard de euro, tribut anual plătit de Republica Moldova Rusiei. De altfel, Putin susține că Moldova este un cuvânt urât și se gândește la ceva mai frumos, rusesc: Novaia Kamceatka, Novâi Omsk sau Novâi Tomsk.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Putin-Ataca-Moldova-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Putin-Ataca-Moldova-copy-150x150.jpgadminPolitic
Vladimir Putin amână invazia în Republica Moldova. Țarul de la Kremlin a declarat în conferința de presă, organizată recent că momentan este prea ocupat cu războiul din Ucraina. ”Nu pot acum să cotropesc și Republica Moldova așa cum am promis, că am de condus oștile pe la Donbas, Mariupol, Donețk...

Comentează