Vladimir Putin se distrează la maximum când îl are în preajmă pe Dodon. Câteodată îl pune să-l aștepte fără apă și mâncare 6 ore în anticameră. Alteori îl face de balegă în timpul ședințelor cu șefii de stat și râd toți de el. Ultima glumă le-a întrecut pe toate. La cina festivă de după Congresul Mondial din Rusia, Vladimir Putin a băut vreo 69 de pahare de vodkă și a dat ordin să fie adus bufonul său preferat.

Potrivit unui chelner din Moldova, care era la restaurantului Galubaya Laguna, unde avea loc cina festivă, Igor Dodon a fost adus imediat de ahrana lui Putin. Când l-a văzut, Putin a început să râdă foarte tare și i-a zis:

”Dodon, ce faci, pațanu? Tu, din ce am citit pe site-ul moldovesti.info, esti poreclit gandon la tine în țară. Unii îți zic chiar că ești porc. Am râs foarte tare când am citit pamfleturile de pe moldovesti.info despre tine. Hei, dar, ce ar fi să te pui în patru labe și să faci oleacă ca porcul. Gândește-te bine, poate mai vrei să fii prezik în Moldova”, a zis hohotind printre lacrimi Vladimir Putin.

Potrivit chelnerului Leonea Iaibu, Igor Dodon nu a așteptat să fie invitat de două ori. S-a pus în genunchi și a început să grohăie ca cel mai gras porc din Moldova. După ce a grohăit, Dodon a sărit repede să-l pupe în koor pe Vladimir Putin. Zasosul a fost atât de mare, că a fost nevoie de trei ohranici să-l rupă pe Dodon dintre buci.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/06/Igor-Dodon-porc-receptie-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/06/Igor-Dodon-porc-receptie-copy-300x300.jpgadminInternațional
Vladimir Putin se distrează la maximum când îl are în preajmă pe Dodon. Câteodată îl pune să-l aștepte fără apă și mâncare 6 ore în anticameră. Alteori îl face de balegă în timpul ședințelor cu șefii de stat și râd toți de el. Ultima glumă le-a întrecut pe toate....

Comentează