Scandal diplomatic între Republica Moldova și Rusia. Vladimir Putin se plânge că de două săptămâni nu reușește să dea de Dodon. Țarul de la Moscova s-a arătat deja extrem de supărat și anunță că dacă Dodon nu-i răspunde la telefon, va trimite niște băieți din Tiraspol să-i bată la ușă.

”Peezdets, eu îl sun și îi intră în permanență avta-otvetchikul. Ba nu poate grăi că este la rugăciuni pe muntele Athos, ba că este în sovișchanye cu PD. Credinciosul hrenului. Zilele trecute a fost și mai akhooytelna. Îl sun pe Dadon și îmi răspunde Plaha. Am închis imediat, nu vreau să grăiesc cu oligarhul așela, mă tem să nu-mi fure și minutele de la mobilnik”, a declarat extrem de furios într-o conferință de presă Vladimir Putin.

Igor Dodon se apără de atacurile furibunde ale lui Putin și susține că a fost foarte ocupat.

”Stăpânul meu, Putin, nu trebuie să fie supărat pentru că am fost ocupat. Că și el mă ținea cu zilele la ușa lui când aveam nevoie. Acum dacă el are nevoie, trebuie să aibă oleacă de răbdare, că și eu sunt prezident, nu Gandon. În ceea ce privește avta-otvetchikul, am făcut o glumă cu alt stăpân al meu, Vlad Vladimirovici Plahatniuc. Eu i-am pus vocea mea la avta-otvetchikul lui, iar el la al meu. Era o glumă de 1 aprilie”, a declarat Igor Dodon.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/04/Putin-Bust-Gol-Scaun-Dodon-in-genunchi-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/04/Putin-Bust-Gol-Scaun-Dodon-in-genunchi-copy-300x300.jpgadminPolitic
Scandal diplomatic între Republica Moldova și Rusia. Vladimir Putin se plânge că de două săptămâni nu reușește să dea de Dodon. Țarul de la Moscova s-a arătat deja extrem de supărat și anunță că dacă Dodon nu-i răspunde la telefon, va trimite niște băieți din Tiraspol să-i bată la...

Comentează