Vladimir Putin s-a dovedit a fi o gazdă extraordinară pentru Igor Dodon. Țarul de la Kremlin l-a primit cum se pologhează pe preșervativul Republicii Moldova. Igor Dodon a fost dus în cele mai selecte bordeluri din Moscova și a făcut cunoștință cu cele mai cunoscute Miss-uri din lume, exact ca Trump.

”Eu îmi respect invitații. Chiar dacă în Moldova lui Dodon i se spune porc, gandon și nu mai știu cum… Pentru mine nu contează asta atâta timp cât mă pupă în koor. L-am primit ca pe un egal de-al meu. L-am dus ca pe Trump pe la prostitutce. Iar ca să nu uite prea curând vizita, i-am făcut și niște filmulețe. I-am dat o copie, iar originalul l-am păstrat eu în caz că el pierde imaginile”, a declarat Vladimir Putin într-o conferință de presă.

Igor Dodon s-a lăudat deja pe facebook că a fost o vizită de mare plăcere la Moscova. Preșervativul Republicii Moldova susține că lumea a fost foarte prietenoasă: ”în momentul în care am intrat în hotelul care se numea nu știu de ce bordel, toată lumea mă știa. Cred că sunt extrem de cunoscut la Moscova. Lumea mă striga din toate camerele: Gandon, Gandon!”

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/01/Putin-Dodon-porc-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/01/Putin-Dodon-porc-copy-300x300.jpgadminInternațional
Vladimir Putin s-a dovedit a fi o gazdă extraordinară pentru Igor Dodon. Țarul de la Kremlin l-a primit cum se pologhează pe preșervativul Republicii Moldova. Igor Dodon a fost dus în cele mai selecte bordeluri din Moscova și a făcut cunoștință cu cele mai cunoscute Miss-uri din lume, exact...

Comentează