Incredibil. Vladimir Putin se implică în campania electorală din Chișinău. Acesta a făcut o declarație de presă în fața tuturor televiziunilor sale și i-a îndemnat pe cei care votează duminică să pună ștampila în dreptul Zinei. Mai mult, președintele Rusiei l-a jignit pe Dorin Chirtoacă numindu-l ”pridurok”.

”Eu vreau să le spun moldovenilor că ar trebui să se gândească bine cu cine votează. Și spun deschis, votați cu Zina, nu cu pridurokul de Dorin Chirtoacă, nepotul altui pridurok. Eu nu vorbesc de două ori. Dacă alegeți cum trebuie, nu vă atacăm cu armata a 14-a, nu vă tăiem gazul, o să vă mâncăm merele și perjele. Aveți grijă. Nu mă enervați”, a declarat Vladimir Putin în fața jurnaliștilor transfigurați de frică.

Potrivit presei din Rusia, Vladimir Putin a intervenit atât de dur pentru Zina Greceanîi după o vizită a lui Igor Dodon la Kremlin. Nimeni nu știe ce au discutat cei doi în cabinet, dar după o oră, la ieșire, Igor Dodon plângea și susținea că îl dor foarte tare genunchii.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Putin-Zina-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Putin-Zina-copy.jpgadminInternațional
Incredibil. Vladimir Putin se implică în campania electorală din Chișinău. Acesta a făcut o declarație de presă în fața tuturor televiziunilor sale și i-a îndemnat pe cei care votează duminică să pună ștampila în dreptul Zinei. Mai mult, președintele Rusiei l-a jignit pe Dorin Chirtoacă numindu-l ”pridurok”. ”Eu vreau să...

Comentează