Vladimir Putin face ce face și reușește să uimească opinia publică internațională călărind diferite animale ciudate. Dacă până acum a călărit cal, rechin, urs, balena albastră, ieri a postat pe contul său de pe odnoklassniki o poză cu un animal unic în lume. Așa ceva nu s-a mai văzut: Vladimir Putin călare pe un porc. 

Numai că nu este un porc simplu. Este un porc original din Republica Moldova. Rasa acestui porc este creată de oamenii de știință din Sadova după încrucișarea unui porc sirian cu un porc coreean. Așa a luat naștere Dodonul Moldovenesc. Vladimir Putin s-a fotografiat în fața celui mai important coteț din Moldova, Parlamentul. Aici sunt cei mai mari porci, de rase extrem de scumpe. Trebuie să fii oligarh dacă vrei să-i cumperi.

Potrivit specialiștilor, Dodonul Moldovenesc este un porc de care Moldova nu mai poate scăpa. Rasa s-a înmulțit atât de mult, că îl vezi peste tot. Nu doar în Piața Centrală sau în Parlament, ci și în Consiliul General din Chișinău, la Publika WC în emisiuni. Dodonul Moldovenesc este binecunoscut pentru faptul că răstoarnă cu râtul toate treucele. Face caca oriunde apare. Este un porc prost crescut și foarte antipatic. Porcul de rasa Dodon Moldovenesc este și foarte gras. Asta pentru că fură mâncarea de la moldoveni și o crapă de unul singur. După cum se știe, proprietarul Dodonului Moldovenesc este Vlad Plahotniuc.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/04/Putin-pe-porc-Dodon-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/04/Putin-pe-porc-Dodon-copy-300x300.jpgadminSocial
Vladimir Putin face ce face și reușește să uimească opinia publică internațională călărind diferite animale ciudate. Dacă până acum a călărit cal, rechin, urs, balena albastră, ieri a postat pe contul său de pe odnoklassniki o poză cu un animal unic în lume. Așa ceva nu s-a mai văzut:...

Comentează