„Cu ocazia victoriei covârșitoare repurtate în cadrul scrutinului de primar din Chișinău, am onoarea să vă adresez, în numele poporului rus și al meu personal, cele mai cordiale felicitări și sincere urări de sănătate, energie inepuizabilă și noi performanțe în realizarea planurilor de îmbogățire, în beneficiul și pentru bunăstarea propriului buzunar”, se arată în telegrama lui Putin transmisă aseară.

În opinia lui Putin, înscăunarea lui Vlad Plahotniuc denotă „încrederea judecătorilor” acordată pe mulți bani ”unui adevărat oligarh al țării”.

”Poporul și-a exprimat dorința de a-l vota pe Năstase și pohui pe ce vrea poporul. Important este ce vrea dictatorul. Iar dictatorul vrea Moldova. Ceea ce a urmat a fost extraordinar de deștept, chiar și pentru mine. A fost genial, nici mie nu mi-a dat prin cap să anulez alegerile. Așa ceva merită felicitat, ca de la dictator la dictator”, mai scrie Vladimir Putin.

„Folosesc această ocazie fericită pentru a reafirma că Republica Moldova este totalmente o dictatură ca și Rusia și ar trebui să rămânem împreună, nu cu UE. Alături de mine cu un mesaj de felicitare vin și dictator cunoscuți din China, Coreea de Nord, Belarus”, se mai arată în mesajul primit de dictatorul Republicii Moldova.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/06/Putin-pe-porc-Dodon-si-Plahotniuc-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/06/Putin-pe-porc-Dodon-si-Plahotniuc-copy-300x300.jpgadminPolitic
„Cu ocazia victoriei covârșitoare repurtate în cadrul scrutinului de primar din Chișinău, am onoarea să vă adresez, în numele poporului rus și al meu personal, cele mai cordiale felicitări și sincere urări de sănătate, energie inepuizabilă și noi performanțe în realizarea planurilor de îmbogățire, în beneficiul și pentru bunăstarea...

Comentează