Scene de coșmar la Moscova pentru președintele Igor Dandon. Acesta a fost bătut și dat cu capul în jos pe uriașele scări ale palatului lui Putin. Mai mult, președintele nostru mult iubit a fost bătut cu bestialitate de paznicii lui Putin. Asta după ce, se pare, Putin este extrem de supărat pe rezultatele alegerilor din Moldova.

”Nihuia sebe. Shi za hernea faci tu în Maldavia, ble, Dandon. Degeaba te mai hrănesc, nu ai putut câștiga alegerile. Mi-ai promis că ai totul supt control, că totul este zahvaceno. Când colo vii și mi te plângi că Plahatniuc conduce tăt. Ai ahuit sau ce? Eu mă așteptam ca tu să ai, cum spune Natalia Morari, oo și să te impui. Să nu-l mai lași pe Plaha să te călărească”, a țipat Vladimir Putin la Igor Dodon, în timp ce acesta stătea în genunchi, cu capul în pământ.

După ce s-a răcorit bine, Putin a ordonat ca Igor Dodon să fie dat afară din Kremlin și fără victorie să nu mai fie primit. Din ultimele informații, Putin chiar i-a urlat la plecare lui Dodon: ”Du-te la oştire! Pentru ţara mori! Şi-ţi va fi mormântul coronat cu flori!”

Medicii prezikului Moldovei susțin că după întâlnirea cu Putin, Dodon s-a ales cu râtul rănit și cu ochii vineți.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/02/Igor-Dodon-rat-de-porc-batut-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/02/Igor-Dodon-rat-de-porc-batut-copy-300x300.jpgadminInternațional
Scene de coșmar la Moscova pentru președintele Igor Dandon. Acesta a fost bătut și dat cu capul în jos pe uriașele scări ale palatului lui Putin. Mai mult, președintele nostru mult iubit a fost bătut cu bestialitate de paznicii lui Putin. Asta după ce, se pare, Putin este extrem...

Comentează