Vladimir Putin recunoaște că a activat bomba meteorologică care a adus o grămadă de zăpadă peste țara noastră. Se pare că nu este prima dată când Rusia ne trimite ploi, vânturi și ninsori.

”Nu vă supărați, dragi moldoveni. Am acționat din greșeală o bombă meteorologică pe care voiam să o trimit spre Gayropa. Voi erați în cale și v-a nins oleacă. Dar nu-i nimic. Am vorbit cu Dadaneașa și o să vă dăm voie să vindeți o lună, două niște vin la Maskva. Până atunci, vă rog să vă treacă supărarea, că dacă nu, o să mai greșesc o dată”, a declarat țarul Vladimir Putin în timp ce-și cerea scuze.

Dar nu este singura bombă secretă pe care Putin o folosește împotriva Moldovei. Acesta a anunțat că are o bombă asfaltică. Când o acționează pe toate drumurile din Chișinău apar gropi.

Dar cea mai periculoasă bombă este bomba psihiatrică. Această bombă explodează în fiecare zi și îi dodonește pe foarte mulți moldoveni. Astfel că acești moldoveni afectați de bomba psihiatrică dodonizată au mari probleme de orientare geopolitică, vorbesc rău limba lor maternă și beau prea multă vodcă.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/01/Putin-Igor-Dodon-Ninsoare-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/01/Putin-Igor-Dodon-Ninsoare-copy-300x300.jpgadminInternațional
Vladimir Putin recunoaște că a activat bomba meteorologică care a adus o grămadă de zăpadă peste țara noastră. Se pare că nu este prima dată când Rusia ne trimite ploi, vânturi și ninsori. ”Nu vă supărați, dragi moldoveni. Am acționat din greșeală o bombă meteorologică pe care voiam să o...

Comentează