Tancuri in PMAN copy

Implicat și doritor să ne sară în ajutor, președintele rus, Vladimir Putin a anunțat pe contul său de odnoklassniki că nu a rămas surd și mut la problemele pe care le are Moldova cu tancurile sovietice. Putin susține că ne va ajuta să nu mai avem niciun tanc sovietic pe teritoriul Republicii Moldova.

”Este inadmisibil. Nu mi-a venit să cred când mi-a spus tovarășul Igori Nicolaevici Dandon despre tancurile acestea foarte vechi. Când am aflat că sunt de muzeu și că nu mai funcționează m-am enervat. Am trimis vreo 3 jurnaliști în Siberia, am arestat vreo 20 de politicieni și am decis că trebuie să-i ajut pe moldoveni. 100 de tancuri noi-nouțe, abia ieșite din fabrică, vin spre Moldova. O să le înlocuiască pe cele sovietice care nu sunt bune la nimic. Stați liniștiți, nu trebuie să ne dați niciun ban, noi avem armament suficient”, a declarat Vladimir Putin.

În afară de faptul că Putin nu cere niciun ban pe tancurile care vin în Republica Moldova, acesta a promis că ne trimite și personal militar bine antrenat. Specialiștii ruși vor avea grijă ca tancurile să aibă tot timpul muniție și să nu greșească direcția spre care trebuie să țină îndreptate tunurile. Astfel, Moldova nu va plăti nimic pentru întreținerea acestor utilaje de război și, cel mai important, scapă de tancurile sovietice, foarte vechi.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Tancuri-in-PMAN-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Tancuri-in-PMAN-copy-300x300.jpgadminInternațional
Implicat și doritor să ne sară în ajutor, președintele rus, Vladimir Putin a anunțat pe contul său de odnoklassniki că nu a rămas surd și mut la problemele pe care le are Moldova cu tancurile sovietice. Putin susține că ne va ajuta să nu mai avem niciun tanc sovietic...

Comentează