Baskov Fructe copy

Nikolae Baskov, interpretul de origine ruso-mongolă a rămas pe drumuri. Astăzi, la întoarcerea în Moscova, mai mulți ofițeri FSB l-au arestat pe aeroportul Domodedovo și l-au acuzat de importuri ilegale de fructe din Moldova. În geanta lui Baskov au fost găsite trei mere, doi struguri și mai multe banane. Vladimir Putin s-a arătat foarte supărat pe cântărețul ruso-mongol.

”Nu m-am așteptat la una ca asta de la Baskov. Citeam știrile din Moldova și am dat click pe unimedia. L-am văzut pe Baskov al meu. Cumpăra fructe din Iarmarocul din Orhei. Nu mi-a venit să cred. Eu le interzic, iar tu le mănânci și le lauzi… Adică vrei să spui că eu nu mă pricep la fructe? Că sunt prost și le interzic doar că sunt nebun și dictator? Asta vrei să spui Baskove? Pașol nahren în Moldova, dacă îți place Șor. Eu am decis să-i retrag cetățenia trădătorului, a declarat Vladimir Putin pe contul său de pe odnoklassniki.

Ca să scape de furia lui Putin, Nikolae Baskov l-a rugat pe Șor să-i găsească o căsuță unde să se poată ascunde o lună, două de președintele Rusiei. Ca să-i tempereze nemulțumirile lui Putin, Baskov a scris pe odnoklassniki că după ce a mâncat fructe moldovenești i s-a făcut rău și a vomitat. Tot pe odnoklassniki el i-a mulțumit lui Putin că rușii nu sunt puși în pericol de fructele otrăvitoare moldovenești.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Baskov-Fructe-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Baskov-Fructe-copy-300x300.jpgadminInternațional
Nikolae Baskov, interpretul de origine ruso-mongolă a rămas pe drumuri. Astăzi, la întoarcerea în Moscova, mai mulți ofițeri FSB l-au arestat pe aeroportul Domodedovo și l-au acuzat de importuri ilegale de fructe din Moldova. În geanta lui Baskov au fost găsite trei mere, doi struguri și mai multe banane....

Comentează