igor-dodon-selfi-pasaport-romanesc

Pulu și Gandon sunt certați la cuțite și aproape că s-au bătut după ce Vladimir Putin a anunțat că nu-l mai susține socialist. Motivul, Marian Pulu l-a pârât pe Igari Gandon că ar refuza să renunțe la cetățenia românească. Supărat să afle că Igar Gandon este unionist, Vladimir Putin a anunțat că nu-i mai trimite nicio kapică lui Gandon.

”Nu-mi vine să cred că m-a mințit. Cum să-i mai crezi pe oameni? Venea, se punea în genunchi, îmi pupa pantofii așa cum se pologhează, pe urmă stătea în genunchi și făcea lucruri extrem de rușinoase pentru un bărbat. Totul ca să-mi demonstreze loialitatea. Eu l-am crezut. Dar tare rău am făcut. Dacă vrea să mă întorc cu… fața la el, ar trebui să ne arate că are doar un singur pașaport și să-i oblige pe toți deputații și politicienii săi socialiști să renunțe la cetățenia românească”, a declarat Vladimir Putin pentru redactorii moldovesti.info.

Igari Gandon susține că el nu vede nicio problemă că înjură România, iar deputații, membrii partidului său au cetățenia românească. Igari Gandon promite să nu renunțe nici în ruptul capului la pașaportul românesc. Motivul, cu ajutorul pașaportului fascist reușește să călătorească prin toată Gayropa. În schimb, cu pașaportul moldovenesc sau cu cel rusesc nu se poate duce decât în Siberia, unde nu-i place.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Igor-Dodon-Selfi-Pasaport-romanesc.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Igor-Dodon-Selfi-Pasaport-romanesc-300x300.jpgadminInternațional
Pulu și Gandon sunt certați la cuțite și aproape că s-au bătut după ce Vladimir Putin a anunțat că nu-l mai susține socialist. Motivul, Marian Pulu l-a pârât pe Igari Gandon că ar refuza să renunțe la cetățenia românească. Supărat să afle că Igar Gandon este unionist, Vladimir Putin...

Comentează