Putin Ataca Moldova copy

Vestea că armata Republicii Moldova va defila de 1 decembrie, ziua României, la București, l-a enervat la culme pe președintele Rusiei. Vladimir Putin susține că nu a permis nicio defilare a armatei moldovenești. Nesupunerea l-a făcut să turbeze de nervi. Așa că, într-un interviu pentru televiziunea rusă Prime, Putin a transmis un ultimatul Moldovei.

”Picior de soldat moldovean să nu văd la București. Cum aflu că soldații moldoveni mărșăluiesc în București, dau ordin ca armata a 14 să plece țintă spre Chișinău. Dacă armata Moldovei va defila la București, armata a 14-a va defila la Chișinău”, a spus Vladimir Putin într-un interviu.

Vladimir Putin a invocat și o regulă importantă a armatei rusești. Ajunge repede, intră fuguța, dar nu mai pleacă niciodată.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/11/Putin-Ataca-Moldova-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/11/Putin-Ataca-Moldova-copy-300x300.jpgadminInternațional
Vestea că armata Republicii Moldova va defila de 1 decembrie, ziua României, la București, l-a enervat la culme pe președintele Rusiei. Vladimir Putin susține că nu a permis nicio defilare a armatei moldovenești. Nesupunerea l-a făcut să turbeze de nervi. Așa că, într-un interviu pentru televiziunea rusă Prime, Putin...

Comentează