Fotbal Tanc copy

Echipa națională de fotbal a Moldovei are un meci foarte greu de fotbal. Dacă prin vreo greșeală a sorții câștigă, riscă să lase fără gaze naturale toată țara. Asta după ce Putin a spus foarte clar că nu acceptă o înfrângere a echipei ruse în Moldova. 

”Nu vreau să sune a amenințare, dar este inadmisibil să câștige echipa Moldovei. Iar noi avem mai multe variante de rezervă care ne vor salva. Moldova trebuie să știe că rămâne nu doar fără gaz natural la iarnă. Interzicem toate vinurile, interzicem toate fructele, iar moldovenii care lucrează în Rusia vor fi expulzați în secunda doi. Fotbaliștii moldoveni să-și asume responsabilitea unui dezastru economic și militar dacă vor da mai multe goluri”, a anunțat antrenorul echipei de fotbal a Rusiei, Vladimir Putin.

Potrivit statului major rus, atacul Rusiei va fi întărit pentru meciul cu Moldova cu mai multe tancuri, mortiere, tunuri, mitraliere. Așa că este greu de crezut că fundașii moldoveni vor rezista atacurilor rusești.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Fotbal-Tanc-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Fotbal-Tanc-copy-300x300.jpgadminSocial
Echipa națională de fotbal a Moldovei are un meci foarte greu de fotbal. Dacă prin vreo greșeală a sorții câștigă, riscă să lase fără gaze naturale toată țara. Asta după ce Putin a spus foarte clar că nu acceptă o înfrângere a echipei ruse în Moldova.  ”Nu vreau să sune...

Comentează