putin-moldova-basarabia-copy

Scandal diplomat de proporții între Chișinău și Moscova. Vladimir Putin l-a acuzat pe Vlad Plahotniuc că a încercat să fraudeze alegerile sale. Potrivit președintelui pe viață a Rusiei, nimeni în afară de el nu are voie să fraudeze alegerile din Rusia.

”La Chișinău este o grozăvenie. M-am speriat când am văzut listele electorale. Toți rușii care au călcat vreodată prin Besarabia au votat ieri la alegeri. Nu mi-a venit să cred când am văzut că la Chișinău a votat chiar și Pușkin. Omul ista a murit aproape 200 de ani în urmă. Și nu este totul, Brejnev, Hrușciov, Gagarin, toți au votat la Chișinău. Noroc că în Chișinău nu a călcat tătuca Stalin, că îl învia Plaha și pe aista”, a declarat extrem de supărat președintele pe viață a Rusiei, Vladimir Vladimirovici Putin.

În replica, reprezentantul Companiei Erectorale Centrale, Iura Cecan, susține că legea în Moldova este clară. Pușkin a trăit în Moldova, i s-a făcut viză de flotant, deci este în liste. Odată ce ai călcat pe pământ moldovenesc – ești trecut în listele erectorale. Vrei, nu vrei, te scoli din morți și mergi la votare. Așa este tradiția moldovenească, susține Iure Cecan. Putin promite ca până la anul nou să modifice cu ajutorul unor tanchiști legile din Moldova.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Putin-Moldova-Basarabia-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Putin-Moldova-Basarabia-copy-300x300.jpgadminInternațional
Scandal diplomat de proporții între Chișinău și Moscova. Vladimir Putin l-a acuzat pe Vlad Plahotniuc că a încercat să fraudeze alegerile sale. Potrivit președintelui pe viață a Rusiei, nimeni în afară de el nu are voie să fraudeze alegerile din Rusia. ”La Chișinău este o grozăvenie. M-am speriat când am...

Comentează