Racheta Tank Transnistria copy

Republica Moldova este pe picior de război cu Rusia. Asta după ce Vladimir Vladimirovici Putin a acuzat Chișinăul că a atacat teritoriile rusești cu rachete antigrindină. Serviciul Meteorologic de Stat a lansat ieri două rachete antigrindină sol-aer, însă una a zburat înspre Transnistria, provocând pagube materiale armatei rusești. O oglindă a unui tancul rusesc de la Tiraspol a fost spartă.

”Nu vom permite ca armata invadatoare fascistă din Moldova să ne atace teritoriile. Vă informez că o rachetă a căzut pe tancul nostru din Transnistria. Ce căuta racheta moldovenească pe pământul strămoșesc rusesc din Transnistria? Din punctul nostru de vedere este o agresiune și vom răspunde cu aceeași kapikă. Rachetele noastre sunt pregătite de acțiune și când mă enervez suficient de mult o să apăs pe buton. Voi ne loviți tancurile și noi o să vă lovim. Avem pregătite niște Katiușe 2.0 care or să zboare cu viteze supersonice spre Chișinău. Din informațiile spionilor ruși Mihai Ghimpu, Igor Dodon, Zinaida Karabina, Iurie Roșca și mulți alții, am înțeles că voi, moldovenii, vă țineți cele mai scumpe lucruri în Parlament și în hotelul Nobil. Așa că acestea ne sunt țintele”, a declarat în conferința de presă Vladimir Vladimirovici Putin, președintele pe viață a Rusiei.

În replică, armata Moldovenească a anunțat pregătiri importante pentru a riposta în caz de atac iminent. Soldații sunt antrenați să fugă rapid pe 10 kilometri cu obstacole, dar și să înoate Prutul. Pe de altă parte, Vlad Plahotniuc declară că a pregătit țara de invazia rușilor. ”Am aplicat tactica de pârjolire a lui Ștefan cel Mare. Am dat foc la grâne, am dus femeile în Cipru și am pustiit băncile de bani”, a declarat coordonatorul Executiv al Republicii Moldova. Potrivit unui sondaj, 100% din cetățenii moldoveni spun că dacă se ține de cuvânt și atacă doar țintele enumerate în conferința de presă, Vladimir Putin va deveni erou național în Moldova. Aceștia îl roagă să mai adauge două-trei ținte pentru rachetele sale: Banca Națională, Președinția sau Mitropolia.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/06/Racheta-Tank-Transnistria-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/06/Racheta-Tank-Transnistria-copy-300x300.jpgadminInternațional
Republica Moldova este pe picior de război cu Rusia. Asta după ce Vladimir Vladimirovici Putin a acuzat Chișinăul că a atacat teritoriile rusești cu rachete antigrindină. Serviciul Meteorologic de Stat a lansat ieri două rachete antigrindină sol-aer, însă una a zburat înspre Transnistria, provocând pagube materiale armatei rusești. O...

Comentează