Valeriu Strelet si Putin copy

Odată cu numirea lui Valeriu Săgetător în funcția de premier al Republicii Moldova, țara noastră s-a reîmprietenit cu Rusia. Asta după ce Vladimir Putin a trimis o scrisoare de felicitare la Chișinău prin care anunță că noul premier a lucrat mulți ani la Moscova în calitate de dvoinik(sosie) a președintelui rus.

”Vreau să felicit poporul maldavan pentru alegerea făcută. Nici nu știți ce om de treabă este Valera. Ca dvoinik nu mi-a făcut niciodată probleme. Îl trimiteam în locul meu la întâlniri cu Voronin, cu alți proști din Africa, nici nu-și dădeau seama că nu sunt eu. Valera are o calitate extraordinară, seamănă perfect cu mine. Chiar dacă a plecat de la mine, am rămas în relații bune cu dvoinikul meu”, a declarat Vladimir Putin în telegrama transmisă lui Vlad Plahotniuc.

Potrivit CV-ului lui Valeriu Săgetător, acesta a terminat facultatea de Dvoinici(Sosii) de la Universitatea Haravod. Este în zodia Streleț, iar de aici și-a luat și porecla, Streleț – așa cum este știut de toată lumea. După ce a absolvit facultatea cu diplomă roșie, fost angajat de Kremlin pentru fi unul din cei 100 de dvoinic(sosii). Caracterul său obedient, teama sa să nu supere șefii și faptul că este turnător, adică stukaci, l-a făcut să ajungă șeful dvoinicilor lui Vladimir Putin.

Putin a felicitat Moldova pentru numirea lui Valeriu Săgetător: ”este dvoinikul(sosia) meu cel mai bun!”http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Valeriu-Strelet-si-Putin-copy1.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Valeriu-Strelet-si-Putin-copy1-300x300.jpgadminInternaționaldvoinik,premier,sosie,Valeriu Streleț,Vladimir Putin
Odată cu numirea lui Valeriu Săgetător în funcția de premier al Republicii Moldova, țara noastră s-a reîmprietenit cu Rusia. Asta după ce Vladimir Putin a trimis o scrisoare de felicitare la Chișinău prin care anunță că noul premier a lucrat mulți ani la Moscova în calitate de dvoinik(sosie) a...

Comentează