Tank Rusia Franta copy

Vladimir Putin se implică în Campionatul European de Fotbal. Celebrul președinte pe viață din Rusia a anunțat că este deranjat de faptul că englezii fac dezordini în masă pe străzile orașelor Franței. Putin susține că francezii sunt prea moi și prea fricoși ca să-i pună la punct pe fanii englezi, așa că a decis să se implice. 100 de mii de suporteri ruși sunt în drum spre Franța în aceste momente.

”Vrem să facem ordine în rândul fanilor englezi. Mie îmi place Franța, îmi place mult de tot. Îmi plac multe țări din Europa. Vreau să le păstrez pe toate cum sunt, să nu fie distruse de băutori de bere. Fanii ruși sunt bine instruiți, știu foarte bine să tragă la tir, să lupte corp la corp cu sau fără baionetă. Au pregătire tactică în cantonamentele din Ucraina, Crimeea, Siria, Transnistria. Cred că am demonstrat deja că avem cei mai eficienți suporteri din lume”, a declarat Vladimir Putin la Tiraspol, unde se află în vizită la suporterii echipei de fotbal, Sheriff Tiraspol.

Potrivit președintelui rus pe viață, suporterii săi vor putea fi deosebiți foarte ușor de ceilalți suporteri. Au cămăși și pantaloni verzi sau chiar kaki, în picioare poartă obligatoriu bocanci. Poartă măști de gaz, căști de protecție și, evident, niște Kalashnikovuri. Autoritățile ruse susțin că francezii nu vor putea să-i pună la punct pe englezi și au cerut ajutor la Moscova. Putin promite să trimită și tancuri în Franța pentru a menține ordinea făcută. Apoi, tancurile vor merge și în Marea Britanie, pentru a bloca Brexitul și a ține țara în Uniunea Europeană!

În altă ordine de idei, Vladimir Putin a ținut să-i felicite pe fotbaliști pentru egalul de aseară și le-a reamintit tot ce le-a spus la plecarea din Moscova. Că țara are nevoie de mulți muncitori în Siberia, iar cine nu se pricepe la fotbal, trebuie să învețe să taie copaci, să vâneze urși și să îndure frig.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/06/Tank-Rusia-Franta-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/06/Tank-Rusia-Franta-copy-300x300.jpgadminInternațional
Vladimir Putin se implică în Campionatul European de Fotbal. Celebrul președinte pe viață din Rusia a anunțat că este deranjat de faptul că englezii fac dezordini în masă pe străzile orașelor Franței. Putin susține că francezii sunt prea moi și prea fricoși ca să-i pună la punct pe fanii...

Comentează