Vești bune pentru telespectatorii din întreaga Moldovă. Televiziunea Pulika WC a fost închisă noaptea trecută de Consiliul Coordonator al Audiovizualului. Asta după ce la adresa CCA au venit nenumărate plângeri de la moldoveni care susțin că nu mai puteau sta în casă din cauza Pulicii WC. Televizoarele lor au început să pută puternic a rahat.

”Ne-am săturat de putoarea de rahat în casă. Nu înțelegeam de la ce vine, dar într-o zi ni s-a stricat televizorul și a dispărut putoarea de rahat. Abia atunci ne-am dat seama că de la Pulika WC venea toată mireazma urâtă. Nu se mai poate așa. Am încercat să dăm cu troinoi, am încercat să punem busuioc lângă televizor. Nimic, tot puțea îngrozitor. Vă mulțumesc mult că ați închis televiziunea asta de rahat”, a declarat telespectatorul Leonea Iaibu.

Specialiștii în televiziune susțin că mirosul puternic de la Pulika WC venea de la anal-iștii, dar și jurnaliuștele care lucrează acolo. Aceștia mâncau la căcat în fiecare zi, astfel că mirosul devenea insuportabil. CCA le-a cerut tuturor anal-iștilor, dar și jurnaliuștelor să nu mai mănânce căcat dacă vor să permită redeschiderea televiziunii.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/07/Publika-Cristian-Tabara-toaleta-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/07/Publika-Cristian-Tabara-toaleta-copy-300x300.jpgadminMonden
Vești bune pentru telespectatorii din întreaga Moldovă. Televiziunea Pulika WC a fost închisă noaptea trecută de Consiliul Coordonator al Audiovizualului. Asta după ce la adresa CCA au venit nenumărate plângeri de la moldoveni care susțin că nu mai puteau sta în casă din cauza Pulicii WC. Televizoarele lor au...

Comentează