În sfârșit se face dreptate, iar Publika WC demonstrează că nu mănâncă numai kkt. Iată că ceea ce a informat despre aducerea celor 30 de mii de sirieni în Moldova de către Maia Sandu se confirmă. Desigur, sunt câteva mici diferențe.

Nu sunt sirieni, ci transnistreni.

Nu au fost aduși de Maia Sandu, ci de Vlad Plahotniuc.

Nu au venit dinspre vest, ci dinspre est.

Și așa cum se pologhează la moldoveni, emigranții sirieni, pardon, votanții transnistreni au fost aduși în Moldova cu rutierele.

Apropo, mai e o deosebire, votanții transnistreni au plecat imediat înapoi, la casele lor, dar promit să se întoarcă la următoarele alegeri. Totuși, Alina Rusu, prezidenta CEC promite că le va da voie moldovenilor să voteze la rândul lor în Transnistria ca să se răzbune pe transnistreni care își bagă nasul unde nu le fierbe oala.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/02/Microbuz-Rutiera-Sirieni-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/02/Microbuz-Rutiera-Sirieni-copy-300x300.jpgadminPolitic
În sfârșit se face dreptate, iar Publika WC demonstrează că nu mănâncă numai kkt. Iată că ceea ce a informat despre aducerea celor 30 de mii de sirieni în Moldova de către Maia Sandu se confirmă. Desigur, sunt câteva mici diferențe. Nu sunt sirieni, ci transnistreni. Nu au fost aduși de...

Comentează