Publika TV în Coreea copy

Coreea de Nord, acum ai televiziune! Cu acest slogan va deschide cunoscutul miliardar Vlad Plahotniuc o filială în Coreea de Nord. Televiziunea Publika Coreea va transmite informații din Republica Moldova, dar și din Coreea. Evenimentul este extrem de important pentru televiziunea Națională, Coreea 1, care spera să învețe lucruri utile de la colegii lor moldoveni.

”Avem ce învăța de la jurnaliștii tovarășului Pla Hot Nee Uk. Am urmărit o săptămână jurnalele lor de știri și am învățat niște detalii noi de propagandă. Este incredibil cum pot să arate că în Moldova este bine când oamenii trăiesc mai greu ca în Coreea noastră. Nu știm cum fac asta, dar sunt mai bun în spălat creierii decât noi”, a declarat jurnalistul Tsonping Tsondes.

Dar ce câștigă Moldova? Tovarășul Pla Hot Nee Uk a anunțat deja că țara noastră va avea un schimb de experiență cu Coreea de Nord referitor la lagărele de muncă coreene pe care celebrul miliardar vrea să le deschidă în Moldova. Tovarășul Pla Hot Nee Uk crede că în curând foarte mulți moldoveni vor fi trimiși să muncească în aceste lagăre de reeducare a patriotismului.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/03/Publika-TV-în-Coreea-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/03/Publika-TV-în-Coreea-copy-300x300.jpgadminSocial
Coreea de Nord, acum ai televiziune! Cu acest slogan va deschide cunoscutul miliardar Vlad Plahotniuc o filială în Coreea de Nord. Televiziunea Publika Coreea va transmite informații din Republica Moldova, dar și din Coreea. Evenimentul este extrem de important pentru televiziunea Națională, Coreea 1, care spera să învețe lucruri...

Comentează