Publika Protest PMAN Gaze lacrimogene copy

Canalul de televiziune Publika TV a prezentat în felul său, extrem de original, protestul din Piața Marii Adunări Naționale. Jurnaliștii și prezentatorii au anunțat că spectacolul s-a desfășurat fără incidente, iar moldovenii au fost fericiți că au reușit să-i vadă, chiar și printre gratii, pe cei mai mari conducători pe care i-a avut vreodată Moldova.

”Oamenii plângeau de bucurie că au reușit să fie martori la un eveniment atât de istoric. Foarte mulți erau cuprinși de euforie și rupeau cordoanele poliției ca să-i poată cuprinde pe guvernanți. Voiau să-i îmbrățișeze de fericire. De mult nu au fost oamenii atât de fericiți. Câțiva preoți îmbrăcați în polițiști au sfințit cu spray cu agheazmă oamenii adunați. Mulți cetățeni au venit cu mere, cu roșii, cu ouă să le dăruiască celor de la conducere. De când coordonatorul executiv al Moldovei ne conduce, până și găinile se ouă parcă mai bine, roșiile se coc minunat”, a transmis din PMAN, reporterul Vasea Stucaciu.

Anal-iștii Publika TV au avut totuși o singură nemulțumire. Faptul că Vlad Plahotniuc nu a fost în PMAN să îl pupe în fund. Acest lucru s-a rezolvat rapid, pentru că în redacție exită un monument al coordonatorului.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/Publika-Protest-PMAN-Gaze-lacrimogene-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/Publika-Protest-PMAN-Gaze-lacrimogene-copy-300x300.jpgadminPolitic
Canalul de televiziune Publika TV a prezentat în felul său, extrem de original, protestul din Piața Marii Adunări Naționale. Jurnaliștii și prezentatorii au anunțat că spectacolul s-a desfășurat fără incidente, iar moldovenii au fost fericiți că au reușit să-i vadă, chiar și printre gratii, pe cei mai mari conducători pe...

Comentează