Publika despre proteste copy

Postul de televiziune Publika TV a transmis în felul său protestul care a zguduit ieri Chișinăul. Televiziunea de știri a anunțat că în Piața Marii Adunări Naționale au fost câteva sute de moldoveni, însă aceștia nu au venit să protesteze, ci să sărbătoreasca, așa cum fac an de an, ziua Vinului.

”Astăzi, în Piață câțiva zeci de oameni au sărbătorit ziua Vinului. Oamenii sunt amețiți de vinul pe care l-au băut. Unii au început să strige, alții au urcat pe scenă și au vorbit aiurea despre nu știu ce stat capturat, despre nu știu care bănci furate. Delir de bețivi. Am văzut mai multe corturi prin Piața Marii Adunări Naționale. Din ce se pare, aceste corturi sunt ale vinificatorilor Cricova, Purcari și alții”, a anunțat anal-istul Publika TV, Român Hămăieș.

Referitor la încercarea oamenilor de a intra în clădirile care aparțin celui mai cunoscut miliardar din Moldova, Român Hămăieș a analizat în felul său evenimentul: ”așa-s moldovenii când se îmbată – niște porci. Vor să-l servească pe maestrul, nemaipomenitul, luminatul domn Plahotniuc cu vin. Oamenii aceștia chiar nu înțeleg că domnul Plahotniuc nu vrea să bea vinul lor împuțit? Domnul Plahotniuc bea vin de cel puțin 100 de ani vechime.”

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Publika-despre-proteste-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Publika-despre-proteste-copy-300x300.jpgadminPolitic
Postul de televiziune Publika TV a transmis în felul său protestul care a zguduit ieri Chișinăul. Televiziunea de știri a anunțat că în Piața Marii Adunări Naționale au fost câteva sute de moldoveni, însă aceștia nu au venit să protesteze, ci să sărbătoreasca, așa cum fac an de an,...

Comentează