renato-usatii-gheorghe-topa

Canalul Publika care transmite știri a publicat o poză șocantă în care se vede clar cum Renato Usatîi s-a întâlnit cu Țopa. Întâlnirea a fost extrem de secretă, dar nu s-a produs la Frankfurt cum se credea inițial, ci la Bălți, în sauna ”Galubaya Laguna”. Potrivit reporterilor secretomani de la Publika care au urmărit întâlnirea, Usatîi i-a dat 1.000 de euro lui Țopa.

Întâlnirea a durat aproape o oră, iar în acest timp Usatîi i-a arătat mai multe poze extrem de suspecte lui Țopa. În poze se vedea o mireasă și un mire. La rândul său, Țopa i-a dat lui Usatîi mai multe CD-uri. Din informațiile reporterilor sub acoperământ, Țopa ar fi fost de acord să cânte la nunta lui Usatîi.

Surpriză mare, reporterii Publika care urmăreau întâlnirea au reușit să afle chiar și ce cântece va cânta Țopa la nunta lui Usatîi. În primul rând celebrul hit: Hei, hei polițist, dar și ceva mai modern, cum ar fi: Pohui sau Dă-te-n keeszda mă-tii. Arvuna de 1.000 de euro va fi dublată la sfârșitul nunții în funcție și de cât de mult vor pune oamenii pe masă, l-a asigurat Renato Usatîi pe Gheorghe Țopa. Mai mult, primarul orașului Bălți l-a rugat pe Gheorghe Țopa să cânte un pic de karaoke.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Renato-Usatii-Gheorghe-Topa.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Renato-Usatii-Gheorghe-Topa-300x300.jpgadminMonden
Canalul Publika care transmite știri a publicat o poză șocantă în care se vede clar cum Renato Usatîi s-a întâlnit cu Țopa. Întâlnirea a fost extrem de secretă, dar nu s-a produs la Frankfurt cum se credea inițial, ci la Bălți, în sauna ”Galubaya Laguna”. Potrivit reporterilor secretomani de la...

Comentează