campania-publika-tv-doneaza-miliard-copy

Pentru a convinge cetățenii să dea dovadă de spirit civic și să accepte recuperarea miliardului furat din banii moldovenilor, televiziunea Publika care transmite știri a lansat campania: ”Donează pentru miliardul furat!” Timp de 25 de ani, jurnaliștii, bleagherii, anal-iștii holdingului Publika care va promova această campanie, ne vor convinge cât de bine trebuie să ne facem datoria de cetățeni. Ca să dea un exemplu, jurnaliștii, anal-iștii și bleagherii vor fi primii obligați să doneze din salariile lor.

Vlad Plahotniuc le-a tăiat deja salariile jurnaliștilor, bleagherilor și anal-iștilor. Sumele astfel strânse vor fi donate Fundaţiei lui Vlad Plahotniuc “Edelweiss”. Evident că acest lucru i-a nemulțumit pe bleagheri care au început să strige: ”nu noi am furat miliardul!”, ”vrem salarizare, nu donare!”, ”nu, pla…”. De fapt, unul dintre bleagheri care a încercat să strige ultima lozincă extrem de populară și-a înghițit limba, după ce a primit un pumn în bot de la Țuțu. Astfel că toată greva s-a terminat cu bine. În loc să primească 50 de euro pentru articol, bleagherii vor primi 5 euro.

Nu doar jurnaliștii și bleagherii au avut de suferit. Mihăieș Buhăieș s-a plâns deja că potrivit unui sondaj secret al unei ambasade secrete din Burkina Fasole, a scăzut foarte mult în rating. Pe de altă parte, Adriana BețiShor s-a plâns că de când cu recuperarea miliardului din salariile celor angajați la Plaha nu mai poate să-și construiască casa.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Campania-Publika-TV-Doneaza-Miliard-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Campania-Publika-TV-Doneaza-Miliard-copy-300x300.jpgadminFinanțe
Pentru a convinge cetățenii să dea dovadă de spirit civic și să accepte recuperarea miliardului furat din banii moldovenilor, televiziunea Publika care transmite știri a lansat campania: ”Donează pentru miliardul furat!” Timp de 25 de ani, jurnaliștii, bleagherii, anal-iștii holdingului Publika care va promova această campanie, ne vor convinge...

Comentează