Publika tv stiri dezbracate copy

În sfârșit va fi deschidere și transparență la Publika. Postul a decis să îndeplinească solicitările celor care se plângeau că canalul a devenit mult prea închis și netransparent. Televiziunea va avea mai multe jurnale în care prezentatoarele vor vorbi în timp ce se vor dezbrăca.

”În total cred că vor fi 4 jurnale de știri. 2 în limba română și 2 în rusă. Noi ne-am săturat ca lumea să ne numească Rublika, Bublika, Plahuitnulika. Vrem să demonstrăm maximă transparență a angajaților noștri. În special a angajatelor. Sperăm să câștigăm și rating astfel. Nu de alta, dar anul acesta am ajuns la rating 0. Nici cei din regie nu se uită la știrile noastre”, a declarat directorul de programe al Publika TV, Andrian Candu.

Psihiatrii Umaniști Liberali Asociați salută ideea Publika TV și cer televiziunilor din Moldova să le urmeze ideea: ”altfel percepe omul faptul că iar s-a devalorizat leul, iar scade economia, iar s-a furat o bancă dacă știrea este prezentată de o fată dezbrăcată. Sincer, viața în Moldova nu ar mai fi așa de mohorâtă dacă fete transparente ar prezenta știrile la televior”, spune psihiatrul lui Mihai Ghimpu, Ioan Poalălungă.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Publika-tv-stiri-dezbracate-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Publika-tv-stiri-dezbracate-copy-300x300.jpgadminSocial
În sfârșit va fi deschidere și transparență la Publika. Postul a decis să îndeplinească solicitările celor care se plângeau că canalul a devenit mult prea închis și netransparent. Televiziunea va avea mai multe jurnale în care prezentatoarele vor vorbi în timp ce se vor dezbrăca. ”În total cred că vor...

Comentează