Renato in pulover de Craciun copy

Psihiatrii internaționali, invitați la Spitalul de Psihiatrie de la Colonița au găsit o explicație șocantă pentru declarațiile lui Renato Usatîi. Primarul de la Bălți a anunțat de curând că vrea la Bălți un brad mai mare decât la Chișinău și Moscova. Potrivit psihiatrilor, declarația este de natură strict freudiană.

”Freud a constatat, daca un bărbat își compară mașina, casa, avionul, paloșul și dacă vrea ca toate acestea să fie mai mari, asta înseamnă un singur lucru: omul respectiv suferă de insurecție pelviană austeră. Altfel zis, are penisul mic. Cucușorul mic îl face pe bărbat să vrea lucruri mari. Este foarte clar. Cred că Renato Usatîi ar trebui internat de urgență la psihiatrie. Dacă ajunge deputat o să aveți încă un nebun în Parlament, după Mihai Ghimpu”, a declarat profesorul universității Hogwarts, Albus Dumbledore, venit în Moldova să analizeze starea psihiatrică a politicienilor moldoveni.

De altfel, Renato Usatîi a fost internat de curând cu o boală extrem de ciudată. Specialiștii susțin că acesta a trecut printr-o operație care se numește în limbaj medicinal: Penis Amplificationem.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/11/Renato-in-pulover-de-Craciun-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/11/Renato-in-pulover-de-Craciun-copy-300x300.jpgadminPolitic
Psihiatrii internaționali, invitați la Spitalul de Psihiatrie de la Colonița au găsit o explicație șocantă pentru declarațiile lui Renato Usatîi. Primarul de la Bălți a anunțat de curând că vrea la Bălți un brad mai mare decât la Chișinău și Moscova. Potrivit psihiatrilor, declarația este de natură strict freudiană. ”Freud a...

Comentează