Nicolae Timofti doarme copy

Dezamăgire uriașă în rândul protestatarilor care stau de 2 săptămâni în centrul Chișinăului. Aceștia susțin că ar fi vrut să se întâlnească cu președintele Moldovei, demisia căruia o cer. Deși au fost la Președinție, aceștia susțin că nu au reușit să-l vadă la față pe președinte.

”În loc de domnul Vlad Țurcanu la întâlnirea noastră de la președinție a venit un moș. Noi ne-am așteptat să vină domnul președinte Vlad Țurcanu, dar nu a fost să fie. Moșul a început să ne vorbească de el, că a fost judecător și că vrea să judece cazul nostru, ne tot arăta o sacoșă plină de medalii și ne șoptea mieros că ni le dă dacă renunțăm la protest”, a declarat Iurii Ivanovici, protestatar din PMAN.

Mai mult, protestatarii susțin că moșul cu care au stat de vorbă a ațipit la mijlocul negocierilor, așa că au trebuit să plece în vârful degetelor din președinție ca să nu-l trezească. În aceste condiții, Platforma DA se va lămuri dacă urmează să se decidă in vederea unei hotărâri în eventualitatea luării unei decizii despre a hotărâ când urmează să se ajungă la o variantă a revendicărilor de a cere demisia președintelui ori nu.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Nicolae-Timofti-doarme-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Nicolae-Timofti-doarme-copy-300x300.jpgadminPolitic
Dezamăgire uriașă în rândul protestatarilor care stau de 2 săptămâni în centrul Chișinăului. Aceștia susțin că ar fi vrut să se întâlnească cu președintele Moldovei, demisia căruia o cer. Deși au fost la Președinție, aceștia susțin că nu au reușit să-l vadă la față pe președinte. ”În loc de domnul...

Comentează